Hoofdpartners

BMC

Na de decentralisaties in het sociaal domein werken we nu aan de transformatie. Het verder ontwikkelen van de sociale teams en het versterken van draagkracht en zelforganiserend vermogen staan daarbij hoog op de agenda, evenals de inrichting van werkprocessen, inkoop van zorg en ondersteuning, en monitoring en verantwoording. Sinds 1986 draagt BMC bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Hierbij staat het maatschappelijk resultaat voor de inwoner, de leerling en de cliënt centraal.

→ lees meer

Stimulansz

Stimulansz is kennisleider in het sociaal domein. Stimulansz adviseert, informeert over actuele wet- en regelgeving en biedt aansluitend ook praktische oplossingen zoals online kennisbanken, tools voor bedrijfsvoering, digitale informatieproducten en trainingen. Onze missie: opdrachtgevers helpen bij het uitvoeren van hun publieke taken, zodat zij op hun beurt de best denkbare dienstverlening kunnen bieden aan inwoners en cliënten.

→ lees meer

Factum

Factum is het advies- en detacheringbureau op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet. Door voortdurende investering in kennis en vaardigheden van haar medewerkers zijn de adviseurs van Factum bij uitstek geschikt om organisaties te versterken en in beweging te brengen. Factum gelooft in een samenleving waar iedereen moet kunnen deelnemen. Burgers die daartoe niet in staat zijn hebben daarbij soms ondersteuning nodig. Wij streven naar haalbare oplossingen en duurzame adviezen. Onze kennis en expertise worden sinds 2008 ook ingezet voor letselschade advies. In 2014 is er een intensieve samenwerking met Totaal Support. De adviseurs van Factum worden ingezet als onafhankelijk adviseur. Zij handelen schadebeperkend voor alle partijen en ondersteunen bij de implementatie van oplossingen.

→ lees meer

AKD

AKD is actief in een groot aantal rechtsgebieden. Door de combinatie van verregaande specialisatie, ruime ervaring en nauw samenwerken ontvangt u het beste advies voor al uw juridische en fiscale vraagstukken. Zowel nationaal als internationaal. Precies zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

→ lees meer
 

Partners

Zet

Wij zijn Zet. Vanuit Tilburg zetten wij onze tanden in prangende maatschappelijke vraagstukken. Wij werken samen met overheden, instellingen en sociale ondernemers onder meer aan het verbeteren van toegankelijkheid, mobiliteit, burger- en omgevingsparticipatie. Dat doen we vanuit een innerlijke drive om te komen tot een meer leefbare en inclusieve samenleving. Altijd met oog voor kwetsbare mensen en belangen. Zo bouwen wij mee aan dementievriendelijke gemeenten/gemeenschappen met ons programma ‘Brabant Dementievriendelijk in 2020’. Kijk voor meer informatie over deze aanpak op www.dementievriendelijk.nl.

→ lees meer

Key Groep, managementconsultants voor de zorg

Ons vak? Managementconsultancy. Ons expertisegebied? De zorg- en welzijnssector. En dat al 17 jaar! We begeleiden onze opdrachtgevers onder meer bij het opzetten en managen van projecten en programma’s. Daarnaast voeren we ook (data)analyses uit en leveren we strategisch advies. Hiermee verbeteren we de effectiviteit van hun bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en werkprocessen. Waarom maken meer dan 100 kleine en grote organisaties gebruik van de managementconsultancy diensten van Key Groep? We luisteren goed, zijn kritisch naar onze opdrachtgevers én naar onszelf, gaan voor praktische oplossingen, combineren de juiste kennis en competenties in onze teams en brengen onze ruime ervaring in de zorgsector mee. Daarnaast leveren we gewoon goed werk, maar dat is logisch.

→ lees meer

SCIOPENG

SCIOPENG is dé kennispartner in het sociaal domein. We hebben kennis in de breedte van het sociaal domein: Participatie, Werk & Inkomen, Schulddienstverlening, Wmo en Jeugd. We helpen gemeenten en andere opdrachtgevers met detachering, advisering en opleidingen. Deze combinatie maakt ons als organisatie uniek in het sociaal domein. Onze 250 specialisten delen graag hun kennis en ervaring om gezamenlijk te werken aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

→ lees meer

Van der Woude de Graaf Advocaten

Van der Woude De Graaf Advocaten loopt al lang mee. Het motto is sinds de oprichting in 1977 niet veranderd: kwalitatief goede rechtshulp tegen een betaalbare prijs. Wij hebben ons gespecialiseerd in een praktijk waarin particulieren, belangenverenigingen en maatschappelijke organisaties een centrale plaats hebben. Een deel van de advocaten houdt zich dagelijks bezig met de Wmo, de Jeugdwet, de Wlz en de Zorgverzekeringswet en alles rondom het persoonsgebonden budget (PGB). Wij adviseren graag en procederen als het moet. Onze kennis delen wij door het schrijven van vakliteratuur en door mee te werken aan televisie, radio en dergelijke. Ook geven wij voor meerdere organisaties cursussen. Onder meer bij gemeenten, zorgaanbieders en de rechterlijke macht. Mocht u meer willen weten? U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

→ lees meer

Adjust – Sociaal Resultaat

Adjust – Sociaal Resultaat maakt deel uit van Adjust Consulting en kent het Sociaal Domein als geen ander. We adviseren, implementeren, helpen, onderzoeken en trainen gemeenten, regionale samenwerkingsverbanden, zorgaanbieders, belangenorganisaties en brancheorganisaties. Gezamenlijk zetten wij in op verbinding in het Sociaal Domein. Dat doen we resultaatgericht, waarbij we altijd oog hebben voor de mens en zijn omgeving. Met onze diepe en brede kennis van de zorg en het sociaal domein werken we integraal en creëren we innovatieve en betrouwbare oplossingen. Oplossingen die passen binnen de transformatie die zich voltrekt in het Sociaal Domein.

→ lees meer

Victor Advocaten

Victor Advocaten is gevestigd aan de Keesomstraat in Alkmaar. Vandaar ook onze naam. Alkmaar was de eerste stad in Nederland die succesvol in opstand kwam tegen de Spaanse Koning en zo de weg naar Nederlandse onafhankelijkheid inleidde. Die strijdbaarheid, onafhankelijkheid en eigenzinnigheid kenmerkt ook ons kantoor. Daarom zijn wij vaak al betrokken bij zaken waar andere advocaten nog niet betrokken zijn (adviseren, projectmanagement, interim) en gaan wij verder waar normale consultants het moeten laten afweten (procederen). Ons kantoor is een deskundig, betrouwbaar kantoor dat voor cliënten fungeert als gids in de jungle van tegengestelde belangen, maatschappelijke onzekerheid en het recht. Wij doen dat voor overheden, ondernemers en particulieren. Op onafhankelijke, integere en voor de cliënt begrijpelijke wijze laten wij kansen zien waar mogelijk, waarschuwen wij voor valkuilen en beschermen wij in en buiten rechte de belangen, percepties en doelstellingen van onze cliënt.

→ lees meer

Partner worden

Bent u op zoek naar manieren om nieuwe partijen te benaderen, door middel van uw adviezen en kennis over het sociaal domein?

Lees meer