Partners

Stimulansz

Stimulansz is een breed georiënteerde innovatieve dienstverlener op de terreinen van werk en inkomen, welzijn en gezondheid. We delen onze kennis graag met andere spelers uit het maatschappelijk veld en zoeken met hen continu de verbinding. Stimulansz adviseert, informeert en biedt aansluitend ook praktische oplossingen zoals tools voor bedrijfsvoering, digitale informatieproducten of apps.

→ lees meer

Factum

Factum is het advies- en detacheringbureau op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet. Door voortdurende investering in kennis en vaardigheden van haar medewerkers zijn de adviseurs van Factum bij uitstek geschikt om organisaties te versterken en in beweging te brengen. Factum gelooft in een samenleving waar iedereen moet kunnen deelnemen. Burgers die daartoe niet in staat zijn hebben daarbij soms ondersteuning nodig. Wij streven naar haalbare oplossingen en duurzame adviezen. Onze kennis en expertise worden sinds 2008 ook ingezet voor letselschade advies. In 2014 is er een intensieve samenwerking met Totaal Support. De adviseurs van Factum worden ingezet als onafhankelijk adviseur. Zij handelen schadebeperkend voor alle partijen en ondersteunen bij de implementatie van oplossingen.

→ lees meer

Zet

Wij zijn Zet. Vanuit Tilburg zetten wij onze tanden in prangende maatschappelijke vraagstukken. Wij werken samen met overheden, instellingen en sociale ondernemers onder meer aan het verbeteren van toegankelijkheid, mobiliteit, burger- en omgevingsparticipatie. Dat doen we vanuit een innerlijke drive om te komen tot een meer leefbare en inclusieve samenleving. Altijd met oog voor kwetsbare mensen en belangen. Zo bouwen wij mee aan dementievriendelijke gemeenten/gemeenschappen met ons programma ‘Brabant Dementievriendelijk in 2020’. Kijk voor meer informatie over deze aanpak op www.dementievriendelijk.nl.

→ lees meer

Key Groep, managementconsultants voor de zorg

Ons vak? Managementconsultancy. Ons expertisegebied? De zorg- en welzijnssector. En dat al 17 jaar! We begeleiden onze opdrachtgevers onder meer bij het opzetten en managen van projecten en programma’s. Daarnaast voeren we ook (data)analyses uit en leveren we strategisch advies. Hiermee verbeteren we de effectiviteit van hun bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en werkprocessen. Waarom maken meer dan 100 kleine en grote organisaties gebruik van de managementconsultancy diensten van Key Groep? We luisteren goed, zijn kritisch naar onze opdrachtgevers én naar onszelf, gaan voor praktische oplossingen, combineren de juiste kennis en competenties in onze teams en brengen onze ruime ervaring in de zorgsector mee. Daarnaast leveren we gewoon goed werk, maar dat is logisch.

→ lees meer

AKD

AKD is actief in een groot aantal rechtsgebieden. Door de combinatie van verregaande specialisatie, ruime ervaring en nauw samenwerken ontvangt u het beste advies voor al uw juridische en fiscale vraagstukken. Zowel nationaal als internationaal. Precies zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

→ lees meer

SCIOPENG

SCIOPENG is dé kennispartner in het sociaal domein. We hebben kennis in de breedte van het sociaal domein: Participatie, Werk & Inkomen, Schulddienstverlening, Wmo en Jeugd. We helpen gemeenten en andere opdrachtgevers met detachering, advisering en opleidingen. Deze combinatie maakt ons als organisatie uniek in het sociaal domein. Onze 250 specialisten delen graag hun kennis en ervaring om gezamenlijk te werken aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

→ lees meer

Sociaal Resultaat

Heeft u inzicht in de kwaliteit en rechtmatigheid van de door u ingekochte zorg en ondersteuning? Vraagt u zich ook af wat het effect van uw jeugd- en wmo-beleid is en hoe u effectiviteit en doelmatigheid kunt stimuleren? Om gemeenten hierin écht een stap verder te helpen sloegen MediQuest en Adjust de handen ineen en ontwikkelden de Roadmap Resultaatsturing Sociaal Domein. Een methode om gemeenten te ondersteunen bij het sturen op effectieve, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg en ondersteuning.

→ lees meer

K2 Next generation

K2 Next Generation helpt overheden en instellingen bij het maken, structureren en implementeren van beleid binnen het sociaal domein. Wij zijn vijf doorgewinterde, enthousiaste adviseurs met stevige wortels in de dagelijkse praktijk van jeugdbeleid en jeugdzorg. We hebben ervaring met veranderings- en invoeringsvraagstukken. En dat is direct onze grootste meerwaarde: als opdrachtgever weet u zeker dat wij praktische haalbaarheid en uitvoerbaarheid geen moment uit het oog verliezen. We trekken samen op en zijn pas klaar als het wérkt.

→ lees meer

Dekens Tophoff Advocaten

Ons kantoor is een deskundig, betrouwbaar advocatenkantoor dat voor cliënten fungeert als gids in de jungle van het recht. Wij doen dat voor ondernemers, onderwijsinstellingen, overheden, instellingen in zorg- en welzijn en particulieren. Op onafhankelijke, integere en voor de cliënt begrijpelijke wijze laten wij kansen zien waar mogelijk, waarschuwen wij voor valkuilen en beschermen wij in en buiten rechte strijdvaardig de belangen van onze cliënt. Wij doen dat binnen de expertises aanbesteding, aansprakelijkheid, arbeid, contracten, immigratie en zorg- en sociale zekerheid. Met onze manier van werken leveren wij een effectieve bijdrage aan de algemene doelstellingen en resultaten die onze cliënten willen bereiken, of die nu commercieel, politiek of persoonlijk zijn.

→ lees meer

Partner worden

Bent u op zoek naar manieren om nieuwe partijen te benaderen, door middel van uw adviezen en kennis over het sociaal domein?

Lees meer