Inzicht Sociaal Domein

“De online kennisbank Inzicht sociaal domein van Stimulansz maakt mijn werk gemakkelijker”

“Het Team Audit en Kwaliteit van de gemeente Amsterdam heeft in de loop der jaren geleerd om met andere ogen naar bepaalde zaken te kijken. Binnen het team zijn we in het kader van het sociaal domein druk bezig om ons werkveld te vergroten. Eerst waren we vooral gericht op de Participatiewet en nu controleren we ook andere processen. Zoals de PGB in relatie tot de WMO, het verstrekken van subsidies en minimavoorzieningen buiten de Participatiewet om (denk aan artikel 108 van de Gemeentewet).”

Gebruiksvriendelijk

“De naam ‘Inzicht sociaal domein’ dekt in mijn ogen de lading volledig, want deze kennisbank omvat maar liefst 9 domeinen. Voor mijn werkzaamheden maak ik dan ook graag gebruik van alle informatie op Inzicht sociaal domein. De kennisbank is met dank aan de sterk verbeterende zoekfunctie en de filters erg gebruiksvriendelijk. Ik tik een wetsartikel in gekoppeld aan het juiste domein en ik vind een bron aan informatie.”

Paul de Jong, Kwaliteitsmedewerker bij gemeente Amsterdam

Meer over Inzicht sociaal domein
Deze online kennisbank is onmisbaar voor klantmanagers, beleidsmedewerkers én juristen. Maar ook voor sociale wijkteams, baliemedewerkers, formulierenbrigades en cliëntenraden. Kortom, voor professionals in het sociaal domein die op zoek zijn naar een praktisch en toegankelijk online (juridisch) naslagwerk in heldere taal. De ideale vraagbaak voor iedereen die goed voorbereid wil zijn.

Belangrijkste voordelen van de kennisbank:

  • Eenvoudig zoeken en filteren van informatie
  • Landelijk en lokaal beleid in 1 kennisbank
  • Toegankelijke teksten
  • Interactief
  • Onbeperkt aantal gebruikers per gemeente

Het hele sociaal domein onder 1 knop

Stimulansz heeft 8 juridische kennisbanken onder de noemer Inzicht sociaal domein. Bent u werkzaam in de uitvoering op het gebied van het sociaal domein? En maakt u daarbij gebruik van juridische informatie, modelverordeningen, modelbrieven en -beschikkingen en andere praktische informatie? Met deze kennisbanken heeft u direct de juiste informatie onder handbereik. Lekker praktisch en toegankelijk en in heldere taal. Handig voor juristen, maar ook begrijpelijk voor niet-juristen.

Inzicht sociaal domein bestaat uit de volgende modules:

Proefinlog
Maak nu een maand lang gratis kennis met Inzicht sociaal domein van Stimulansz.
Klik hier voor een proefinlog.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het sociaal domein. Abonneer op onze gratis nieuwsbrief.

Abonneer