Menu

Filter op
content
PONT Zorg&Sociaal

0

Aanbieders informeren over geleverde jeugdzorg

Gemeenten moeten het boekjaar 2015 afsluiten. Daarom heeft de VNG de landelijk gecontracteerde aanbieders jeugd (ook bekend’ als de LTA aanbieders) verzocht een financieel overzicht te sturen van de in 2015 geleverde zorg.

VNG 29 januari 2016

Het gaat om zorg die nog niet is gedeclareerd, bijvoorbeeld omdat een DBC over de jaargrens heenloopt of omdat de declaratie er nog aankomt. Voor het volledige beeld hebben we ook gevraagd wat al wel is gefactureerd.

Financieel overzicht
Elke gemeentelijke transitiemanager ontvangt zeer binnenkort een bestand met een uitsplitsing van het ‘Onderhanden Werk’ per aanbieder, uitgesplitst voor de gemeenten in die regio. Vraag dus vooral bij uw eigen transitiemanager uw eigen gemeentelijke financieel overzicht op. U heeft zo inzicht in de omzet per aanbieder per gemeente die nog niet gedeclareerd is, maar wel in 2015 is geleverd

Hieronder treft u het memo aan dat wij naar de landelijke LTA aanbieders hebben gestuurd om u zo spoedig mogelijk na 2015 inzicht te geven in de omzet per aanbieder per gemeente die nog niet gedeclareerd is, maar wel in 2015 is geleverd.

Lees ook

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.